Tarotkaart Keizer - uitleg door paragnosten uit Gent
Voordelen voor Gentenaars
Paragnosten Gent
Tarotkaart van de dag
Fotoanalyse
paragnostgent.be / paragnosten / tarotkaart-vandaag-paragnosten / Keizer /
   
  Tarotkaart van vandaag
     
 

Tarotkaart Keizer

Tarotkaart van De Grote Arcana

Tarotkaart van Bewustzijn

De Tarotkaart Keizer, is het tegenovergestelde van de Tarotkaart Keizerin op vele manieren. De Tarotkaart Keizerin is de moeder, de Tarotkaart Keizer is de vader: wijs in en goed geïnformeerd over hoe te leven als onderdeel van een structuur samenhangt met alle anderen. De Keizer heeft een sterk en krachtig hart, zoals elke vader zou moeten hebben, maar hij toont deze kant van zichzelf door het opleggen van strikte richtlijnen en regels. De Tarotkaart Keizer biedt meer bescherming dan de Tarotkaart Keizerin, omdat hij orde in de chaos kan scheppen en niets deze orde laat verstoren. Onder zijn keizerlijke gewaden zit een harnas die de Keizer met trots en eer draagt. Het harnas verwijst naar de bescherming die de keizer zal bieden aan diegene die onder zijn hoede vallen.

De Tarotkaart Keizer legt uit dat beperkingen en regels er enkel zijn voor je eigen bestwil, want zonder regels en orde zou er totale chaos en anarchie heersen. De Keizer symboliseert de harde hand, maar vooral om diegene die onder zijn hoede vallen te beschermen. Je hebt dus als het ware een beschermengel die over je waakt.

Dura lex sed lex. Het is een harde wet, maar het is de wet. Ook reed bij de Romeinen had men hiervoor een spreekwoord, het spoort aan om te aanvaarden en niet om ons te verzetten tegen recht en regels, maar om alles te ondergaan. Zie deze tarotkaart als troost omwille van onze droefheid ten opzichte van regels, ook al weten we dat de regels er zijn voor onze bestwil. Deze tarotkaart dwingt erkenning af van het rechtssysteem en het goedkeuren van een hogere macht die ons deze regels heeft opgelegd.

Indien je binnenkort moeilijke keuzes dient te maken, dan wil de Tarotkaart Keizer je er op wijzen dat het belangrijk is om je concentratie te behouden en te focussen.

Deze tarotkaart brengt je bescherming en assertiviteit alsook zelfvertrouwen.


Trek nu ook zelf de tarotkaartenTarotkaarten van de week

Zwaarden Koningin
Munten zes
Zwaarden tien
Zwaarden Ridder
Bekers Schildknaap
Bekers negen


 

 
   
 
lees getuigenissen
contact formulier
agenda paragnosten
gratis daghoroscoop
Sitemap en linken
Bekijk voordelen
   
  Voordelen voor Leden
     
  Als lid belt u goedkoper met de paragnosten,
u belt aan maximum € 0,90 / min.
 
     
  Als lid belt u naar lokale nummers met de paragnosten, u belt dus niet naar 0900-lijnen.  
     
  U heeft meerdere betaalmogelijkheden,
zoals iDeal, Bankcontact, VISA, Maestro, Mastercard, ...
 
     
  U ontvangt als lid tal van voordelen
geniet van onze acties
.
 
     
  Als lid kan u ook e-mailconsults aangaan met onze paragnosten.  
     
     
     
Bekijk voordelen
 
 
  Paragnost Gent Paragnostgent.be Home | Mobiele website | Werken als paragnost | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer